Sporadisk

Udfasning af 3g

torsdag, 25. februar 2021, 15:57

Den 1. marts 2021 begynder TDC Net langsomt at udfase dele af 3G-netværket på udvalgte master på Bornholm. Det sker for at skabe mere plads til de hurtigere 4G og 5G netværk. Det er ikke alt 3G-netværk, som TDC Net slukker på masterne, og forventningen er, at du ikke vil opleve nogen mærkbar ændring. I løbet af de kommende måneder vil TDC Net udvide udfasningen til resten af landet. Du kan se meget mere om udfasningen af 3G i vores blogpost: https://www.relatel.dk/blog/farvel-3g

Regioner: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Bornholm, Fyn og øerne, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Øvrige Sjælland og Udland Netværk: TDC

Seneste løste driftsforstyrrelser

Løst

Forsinkelser på telefonsvare, smiley-bedømmelser og web-sms'er

tirsdag, 6. juli 2021, 15:52

Udfordringerne med forsinkelse af sms'er ved telefonsvare, smiley-bedømmelser og web-sms'er er nu løst. Vi beklager de gener det kan have medført.

tirsdag, 6. juli 2021, 14:38

Vi arbejder fortsat i samarbejde med vores samarbejdspartnere på højtryk for at løse udfordringen med forsinkelse på beskeder vedr. telefonsvare, smiley-bedømmelser og web-sms'er. Vi oplever fortsat udfordringen og har stadig en kø der skal afvikles. Vi beklager de gener det eventuelt giver.

tirsdag, 6. juli 2021, 12:47

Vi har nu fundet årsagen til forsinkelserne, og arbejder på højtryk for at løse udfordringen. Vi sender midlertidigt beskederne en anden vej, så vi sikre beskederne er på vej ud igen. Forvent fortsat forsinkelse da vi har en kø der skal afvikles.

tirsdag, 6. juli 2021, 12:16

Vi oplever i øjeblikket, at der er forsinkelser med SMS'er vedr. telefonsvare, smiley-bedømmelser og web-sms'er. Vi arbejder på højtryk for at løse udfordringen. Følg med på status.relatel.dk

Regioner: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Bornholm, Fyn og øerne, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland og Øvrige Sjælland Netværk: TDC
Løst

Udfordringer med at ringe ud

mandag, 28. juni 2021, 14:31

Fejlen hvor du kunne opleve problemer med at ringe fra din mobil er nu løst. Vi har fjernet det midlertidige fix, og har i stedet lavet en permanent løsning med vores samarbejdspartner. Vi vil endnu en gang benytte lejligheden til at beklage de gener, det kan have givet dig.

mandag, 28. juni 2021, 13:38

Vi har lavet en midlertidig løsning på fejlen, hvor du kunne opleve problemer med at ringe fra din mobil. Vi overvåger derfor stadig nøje, at telefonien arter sig som den skal, imens vores samarbejdspartner knokler med at lave en permanent løsning. Vi beklager de gener, det eventuelt har givet dig.

mandag, 28. juni 2021, 11:31

Vi har nu fundet årsagen til fejlen med at du ikke kan ringe ud fra din mobil. Vi knokler derfor på livet løs med vores samarbejdspartner for at løse fejlen, der skyldes en teknisk fejl i vores samarbejdspartners systemer. Endnu en gang vil vi meget gerne beklage de gener, det måtte medføre.

mandag, 28. juni 2021, 10:52

Du kan fortsat opleve problemer med at ringe ud fra din mobil. Vi og vores samarbejdspartner arbejder intenst på at lokalisere og løse fejlen, og opdaterer med en ny status straks vi har nyt i sagen. Vi er meget kede af det besvær, det eventuelt måtte give dig.

mandag, 28. juni 2021, 10:20

Vi arbejder fortsat på højtryk for at finde og løse fejlen med at du ikke kan ringe ud fra din mobil. Endnu en gang vil vi meget gerne beklage de gener, det måtte give dig. Vi opdaterer på status.relatel.dk, lige så snart vi har nyt i sagen.

mandag, 28. juni 2021, 10:14

Vi arbejder fortsat på højtryk for at finde og løse fejlen med at du ikke kan ringe ud fra din mobil. Endnu en gang vil vi meget gerne beklage de gener, det måtte give dig. Vi opdaterer på status.relatel.dk, lige så snart vi har nyt i sagen.

mandag, 28. juni 2021, 09:48

Du kan i øjeblikket opleve problemer med at ringe ud fra din mobil. Vi arbejder på at finde og løse fejlen så hurtigt som muligt. Vi beklager mange gange de gener, det måtte give. Følg med på status.relatel.dk

Regioner: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Bornholm, Fyn og øerne, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland og Øvrige Sjælland Netværk: TDC
Løst

Udfordringer med at modtage opkald

fredag, 18. juni 2021, 11:49

Fejlen med at du ikke kunne modtage opkald på både hovednumre og mobilnumre er nu løst. Vi har holdt skarpt øje med opkalds-trafikken, og alt er nu tilbage til normalt igen. Vi beklager mange gange de gener, det har givet.

fredag, 18. juni 2021, 10:43

Vi oplever i øjeblikket udfordringer med at modtage opkald på både hovednummer og mobilnummer. Vi arbejder intenst på at løse udfordringen, og beklager de gener, den eventuelt giver. Vi opdaterer med ny status, så snart vi har lokaliseret udfordringen. Følg med på Status.relatel.dk

Løst

Udfordringer med at foretage og modtage opkald

tirsdag, 20. april 2021, 13:31

Fejlen med at foretage og modtage opkald på mobilen i området omkring Allerød og omegn (Lynge, Farum mv.) er nu løst. Vi beklager de gener, det har medført.

tirsdag, 20. april 2021, 10:43

Du kan fortsat opleve problemer med at foretage og modtage opkald på mobilen i området omkring Allerød og omegn (Lynge, Farum mv.). Vi arbejder fortsat på at løse fejlen med vores samarbejdspartnere, og beklager meget de gener, det kan medføre.

mandag, 19. april 2021, 14:47

Vi har nu indsnævret fejlen med at foretage og modtage opkald på mobilen til området omkring Allerød og omegn (Lynge, Farum mv.). Vi arbejder stadig på at løse fejlen, og beklager generne, det kan medføre.

mandag, 19. april 2021, 11:51

Vi arbejder fortsat på højtryk sammen med vores samarbejdspartnere for at lokalisere fejlen med at foretage og modtage opkald på mobilen. Vi beklager endnu en gang de gener, det måtte give.

mandag, 19. april 2021, 10:13

Vi oplever i øjeblikket, at der er problemer med at foretage og modtage opkald i København og Nordsjælland. Vi arbejder på højtryk sammen med vores samarbejdspartnere for at løse problemet. Vi beklager de gener dette medfører.

Regioner: Storkøbenhavn og Nordsjælland Netværk: TDC
Løst

Udfordringer i forbindelse med nummerflytninger

mandag, 22. marts 2021, 09:59

TDC oplever i øjeblikket udfordringer med numre som er flyttet i nat. En løsning forventes at blive implementeret inden kl. 11. Alle numrene forventes at virke igen i løbet af dagen.

Netværk: TDC