Ingen driftsforstyrrelser

Seneste løste driftsforstyrrelser

Løst

Planlagte driftsforstyrrelser d. 6-7. og 10. februar

fredag, 10. februar 2023, 11:23

I dag, fredag d. 10/2 klokken 19-06 opdaterer vi vores systemer. Det påvirker kortvarigt datakald, app.relatel.dk og desktop-appen samt mobilappen. I løbet af dette tidsrum kan du i ca. 5 minutter opleve, at du ikke kan modtage eller ringe ud via datakald. Igangværende datakald bliver ikke påvirket. Du vil, i en kort periode, ikke kunne opdatere eller ændre i kontrolpanelet. Desktop-appen, mobilappen og app.relatel.dk bliver ikke automatisk opdateret i perioden. Vi undskylder ulejligheden på forhånd, og de gener, som opdateringerne kan give.

fredag, 3. februar 2023, 14:46

Mandag d. 6/2 klokken 21-06 og onsdag d. 8/2 fra kl. 20 opdaterer vi vores systemer. Det påvirker kortvarigt datakald, app.relatel.dk og desktop-appen samt mobilappen. I løbet af dette tidsrum kan du i ca. 5 minutter opleve, at du ikke kan modtage eller ringe ud via datakald. Igangværende datakald bliver ikke påvirket. Du vil, i en kort periode, ikke kunne opdatere eller ændre i kontrolpanelet. Desktop-appen, mobilappen og app.relatel.dk bliver ikke automatisk opdateret i perioden. Vi undskylder ulejligheden på forhånd, og de gener, som opdateringerne kan give.

Regioner: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Bornholm, Fyn og øerne, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Øvrige Sjælland og Udland Netværk: TDC
Løst

Www.firmafon.dk er nede

tirsdag, 2. juli 2019, 17:11

Vores CMS leverandør har udbedret fejlen, og vores hjemmeside er nu oppe og køre igen. Vi beklager de gener, det har givet.

tirsdag, 2. juli 2019, 15:58

Vi oplever i øjeblikket af Firmafon.dk er nede. Vi arbejder på højtryk på at få den op og køre igen. Vi anbefaler vores kunder at gå ind på app.firmafon.dk, hvor de kan tilgå systemet. Vi beklager de gener det eventuelt giver. Vi vender tilbage med en status senest kl. 17.

Løst

Www.firmafon.dk er nede

mandag, 24. juni 2019, 14:45

Vores CMS leverandør har udbedret fejlen, og vores hjemmeside er nu oppe og køre igen. Vi beklager de gener, det har givet.

mandag, 24. juni 2019, 14:19

Vi oplever i øjeblikket af Firmafon.dk er nede. Vi arbejder på højtryk på at få den op og køre igen. Vi anbefaler vores kunder at gå ind på app.firmafon.dk, hvor de kan tilgå systemet. Vi beklager de gener det eventuelt giver. Vi vender tilbage med en status senest kl. 14:40.

Løst

Www.firmafon.dk er nede

torsdag, 6. september 2018, 15:12

Vores CMS leverandør har udbedret fejlen, og vores hjemmeside er nu oppe og køre igen. Desværre vil der være nogle, hvor løsningen ikke er slået igennem endnu. Hvis du er logget ind på app.firmafon.dk -> så skal du logge ud for at komme til www.firmafon.dk Hvis du ikke er logget ind på app.firmafon.dk -> så skal du trykke på linket øverst på login siden. Vi beklager de gener det har givet i løbet af dagen.

torsdag, 6. september 2018, 11:50

Vores CMS leverandør har lokaliseret fejlen, og arbejder på at få deres system op og køre igen. Vi beklager de eventuelle gener det giver, og vender tilbage med en klarmelding hurtigst muligt.

torsdag, 6. september 2018, 10:59

I forbindelse med ned nuværende nedetid på www.firmafon.dk, påvirker dette ikke brugen af app.firmafon.dk Dvs. at kald, chat og andre funktioner virker som de skal. Det er kun vores hjemmeside www.firmafon.dk som er nede.

torsdag, 6. september 2018, 10:51

Vores CMS leverandør, som bl.a. står for vores hjemmeside, har i øjeblikket store udfordringer med deres system. Vi er i tæt dialog med dem, i forhold til at få hjemmesiden op og køre igen hurtigst muligt. Vi anbefaler at I benytter app.firmafon.dk, hvor I kan tilgå vores system. Vi beklager de udfordringer dette medfører.

torsdag, 6. september 2018, 10:29

Vi oplever i øjeblikket af Firmafon.dk er nede. Vi arbejder på højtryk på at få den op og køre igen. Vi anbefaler vores kunder at gå ind på app.firmafon.dk, hvor de kan tilgå systemet. Vi beklager de gener det eventuelt giver. Vi vender tilbage med en status senest kl. 11:00.

Løst

App.firmafon.dk er nede

tirsdag, 19. juni 2018, 08:10

Udfordringen med at tilgå app.firmafon.dk er nu løst. Vi beklager de gener det medførte.

tirsdag, 19. juni 2018, 08:02

Vi oplever i øjeblikket at app.firmafon.dk er nede. Vi arbejder intenst på at løse fejlen, og beklager de gener, det eventuelt giver.