Ingen driftsforstyrrelser

Seneste løste driftsforstyrrelser

Løst

Www.firmafon.dk er nede

tirsdag, 2. juli 2019, 17:11

Vores CMS leverandør har udbedret fejlen, og vores hjemmeside er nu oppe og køre igen. Vi beklager de gener, det har givet.

tirsdag, 2. juli 2019, 15:58

Vi oplever i øjeblikket af Firmafon.dk er nede. Vi arbejder på højtryk på at få den op og køre igen. Vi anbefaler vores kunder at gå ind på app.firmafon.dk, hvor de kan tilgå systemet. Vi beklager de gener det eventuelt giver. Vi vender tilbage med en status senest kl. 17.

Løst

Www.firmafon.dk er nede

mandag, 24. juni 2019, 14:45

Vores CMS leverandør har udbedret fejlen, og vores hjemmeside er nu oppe og køre igen. Vi beklager de gener, det har givet.

mandag, 24. juni 2019, 14:19

Vi oplever i øjeblikket af Firmafon.dk er nede. Vi arbejder på højtryk på at få den op og køre igen. Vi anbefaler vores kunder at gå ind på app.firmafon.dk, hvor de kan tilgå systemet. Vi beklager de gener det eventuelt giver. Vi vender tilbage med en status senest kl. 14:40.

Løst

Www.firmafon.dk er nede

torsdag, 6. september 2018, 15:12

Vores CMS leverandør har udbedret fejlen, og vores hjemmeside er nu oppe og køre igen. Desværre vil der være nogle, hvor løsningen ikke er slået igennem endnu. Hvis du er logget ind på app.firmafon.dk -> så skal du logge ud for at komme til www.firmafon.dk Hvis du ikke er logget ind på app.firmafon.dk -> så skal du trykke på linket øverst på login siden. Vi beklager de gener det har givet i løbet af dagen.

torsdag, 6. september 2018, 11:50

Vores CMS leverandør har lokaliseret fejlen, og arbejder på at få deres system op og køre igen. Vi beklager de eventuelle gener det giver, og vender tilbage med en klarmelding hurtigst muligt.

torsdag, 6. september 2018, 10:59

I forbindelse med ned nuværende nedetid på www.firmafon.dk, påvirker dette ikke brugen af app.firmafon.dk Dvs. at kald, chat og andre funktioner virker som de skal. Det er kun vores hjemmeside www.firmafon.dk som er nede.

torsdag, 6. september 2018, 10:51

Vores CMS leverandør, som bl.a. står for vores hjemmeside, har i øjeblikket store udfordringer med deres system. Vi er i tæt dialog med dem, i forhold til at få hjemmesiden op og køre igen hurtigst muligt. Vi anbefaler at I benytter app.firmafon.dk, hvor I kan tilgå vores system. Vi beklager de udfordringer dette medfører.

torsdag, 6. september 2018, 10:29

Vi oplever i øjeblikket af Firmafon.dk er nede. Vi arbejder på højtryk på at få den op og køre igen. Vi anbefaler vores kunder at gå ind på app.firmafon.dk, hvor de kan tilgå systemet. Vi beklager de gener det eventuelt giver. Vi vender tilbage med en status senest kl. 11:00.

Løst

App.firmafon.dk er nede

tirsdag, 19. juni 2018, 08:10

Udfordringen med at tilgå app.firmafon.dk er nu løst. Vi beklager de gener det medførte.

tirsdag, 19. juni 2018, 08:02

Vi oplever i øjeblikket at app.firmafon.dk er nede. Vi arbejder intenst på at løse fejlen, og beklager de gener, det eventuelt giver.

Løst

Kan ikke besvare webkald

torsdag, 21. september 2017, 10:37

Sagen omhandlende udfordringen med at besvare opkald via Webkald er nu løst. Vi beklager ulejligheden og ønsker dig en god dag

torsdag, 21. september 2017, 10:12

Vi oplever i øjeblikket, at man ikke kan besvare opkald via Webkald. Man kan besvare opkaldene med sin mobil istedet for. Vi beklager ulejligheden og vender tilbage med ny status snarest muligt.

Regioner: Storkøbenhavn, Nordsjælland, Bornholm, Øvrige Sjælland, Fyn og øerne, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland og Nordjylland